Skip to content

Team coaching

Samenwerking bevorderen

Teambuilding activiteiten

Stel je voor dat je al je teamleden in één dag snapt.

Dat kan!

Dat doe ik door het organiseren van één dag waarin we met het hele team hard werken aan de onderlinge samenwerking en de communicatie, volgens een bewezen methode, waardoor je elkaars gedrag echt begrijpt.
Als teamleden elkaars gedrag beter begrijpen heeft dat direct invloed op het werkplezier en de relatie met de klanten en met elkaar. Het is een belangrijke investering voor elke organisatie. Door samen met je collega’s aan jullie communicatie te werken en uitdagende activiteiten te ondernemen, leer je elkaar beter kennen om daarna echt effectiever samen te werken.

Het werkt echt!

Maar ook andere, meerdaagse teambuilding activiteiten van CoachTraject zijn erop gericht om samenwerking te bevorderen en de onderlinge communicatie te verbeteren.
CoachTraject verzorgt inspirerende en nuttige, doelbewuste en vooral ook plezierige teamcoach activiteiten voor jouw team of bedrijf.

Maatwerk, op een goed gekozen locatie in Nederland of in Toscane in Italië.

teamcoaching-op-elkaar-bouwen-coachtraject

Locatie Nederland

hunebedden-team-coaching

Teamcoaching in Nederland

In Nederland in één of meerdere dagen je team versterken op een prachtige locatie in Drenthe of Overijssel?
Door leuke, gezamenlijke activiteiten die we zowel binnen als buiten organiseren kun je een verandertraject inzetten of een nieuwe manier van werken introduceren.

Met de DISC methode leer je bijvoorbeeld iedereen in je eigen team op een ontspannen manier kennen op gebied van gedrag en communicatie, maar weet je na één dag ook hoe te communiceren met andere collega’s, jullie leveranciers en klanten.

We bepalen samen het programma, zodat het goed past bij jullie eigen wensen, mogelijkheden, doelen en resultaat!

Locatie Italië

Coaching in Toscane

CoachTraject organiseert in samenwerking met LemonTree-Events teambuilding in een midweek in Toscane omdat dat echt de perfecte bestemming is voor jouw volgende teambuilding, teamcoaching of training.

Toscane staat bekend om de prachtige natuur, glooiende heuvels, middeleeuwse dorpen en historische steden. Het is de ideale bestemming voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en natuur. Tijdens een teambuilding activiteit in Toscane geniet je van de schoonheid en de cultuur van deze regio, terwijl je tegelijkertijd samenwerkt aan gemeenschappelijke doelen.

toscane-coaching
lucca-toscane-coachtraject

Teambuilding Toscane

Uitdagende activiteiten

Toscane biedt talloze mogelijkheden voor uitdagende teambuilding activiteiten. Of je nu gaat wandelen, fietsen door de heuvels rond Lucca of een kookworkshop volgt bij een lokale chef-kok, er zijn genoeg mogelijkheden om je team uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren.

In Toscane kun je bijvoorbeeld in september of oktober deelnemen aan een wijnoogst of olijfoogst en samenwerken om een goede oogst binnen te halen. Dit vereist teamwork en communicatie om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Toscane is een inspirerende omgeving waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze omgeving kan bijdragen aan creativiteit en innovatie, wat weer kan leiden tot nieuwe ideeën en oplossingen voor jullie zakelijke uitdagingen. Door je team in een inspirerende omgeving te plaatsen, kunnen jullie op nieuwe manieren denken en je laten inspireren.

Teambuilding activiteiten in Toscane bieden niet alleen de mogelijkheid om te werken aan samenwerking en communicatie, maar ook om te ontspannen en te genieten van de Italiaanse keuken en het goede leven. Na een intensieve dag vol activiteiten kunnen jullie ontspannen en genieten van een heerlijke Toscaanse maaltijd met een goed glas wijn.

 

CoachTraject biedt alles wat je nodig hebt voor geslaagde teambuildingsdagen. Het biedt prachtige natuur en cultuur, uitdagende activiteiten, de mogelijkheid om samenwerking te bevorderen, een inspirerende omgeving, ontspanning en genieten.

Teambuilding in zowel Drenthe als in Toscane draagt bij aan een hechter team en betere samenwerking, wat weer leidt tot betere prestaties en meer succes voor jullie organisatie!

Dus: neem contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

toscane-team-activiteiten