Skip to content

Over mij

Mary Beuker

Gecertificeerd beroepscoach

Een stukje achtergrond

Ik ben Mary Beuker, ruim 18 jaar gecertificeerd beroepscoach en aangesloten bij de NOBCO. Getrouwd, moeder van drie kinderen die inmiddels het huis uit zijn en zelf relaties hebben. En ben ik oma van een kleinzoon en een kleindochter.

Mijn man en ik hebben altijd in Emmen gewoond, maar wonen sinds twee jaar in Coevorden. We hebben in Coevorden een nieuw huis gebouwd met een heerlijk kantoor waar ik jou kan ontvangen voor de coaching.

Als het gewenst is coach ik ook op andere locaties, waarvan mijn coachee en ik vinden dat die het meest handig zijn. Dat gaat altijd in overleg.

mary-beuker-coachtraject-coach

Mijn coachervaring

nobco-coachtraject
keurmerk-coachfinder-200x200

Werk- en levenservaring

Mijn coachervaring begon in de tijd bij afdeling HRM van de gemeente Emmen. Bij Emmen werk ik trouwens nog steeds.
Ik ben vanuit mijn bedrijf aangesloten bij de NOBCO en bij Coachfinder.

Door mijn eigen burn-out periode en mijn ervaring als teamleider en projectleider coach ik mensen die dezelfde problemen ondervinden, die ik ook ben tegengekomen.

Vanuit mijn werk- en levenservaring, maar natuurlijk ook vanuit de opleidingen, als beroepscoach, teamcoach, loopbaancoach, de opleiding hoger management en de DISC  help ik mensen en bedrijven om doelen en resultaten te bereiken.

Na mijn burn-out van anderhalf jaar dacht ik: “Dit nooit meer!”. Dat is tot nu toe gelukt. Met goede hulp en hard werken. Ik heb daar heel veel van geleerd. Maar je moet het wel zelf doen. Mijn motto is: ‘Als je niets doet gebeurt er niets’.

Samen werken aan verbetering

Effectiever en gezonder team

In de teamcoaching gebeuren ook de mooiste dingen. Door samen te werken aan conflicten of irritaties maak je je team, de teamleden en het bedrijf effectiever en gezonder.

Ik ben een nuchtere coach, met beide benen op de grond in individuele coaching,  teamcoaching, life coaching, stress coaching en loopbaan coaching.

Ik luister naar je en leef mij in op jouw vraag en wat jij nodig hebt. Dan zoeken we samen de juiste weg, want geen mens is hetzelfde. Het is altijd maatwerk met een duidelijk doel en resultaat.

Ik ben trots op de mensen die ik heb gecoacht bij problemen op werk, het omgaan met burn-out en hun doel hebben behaald. Zij hebben de boel weer op orde. Daar geniet ik van!

Mary Beuker

mary_homepage