Skip to content

Individuele coaching

Persoonlijk ontwikkelplan

Persoonlijke & professionele ontwikkeling

Niet goed in je vel

Heb jij dat ook?

Problemen op je werk
Het vinden van je balans privé-werk
Problemen met collega’s of je leidinggevende
Een burn-out overwinnen
Zoeken naar ander werk (maar wat?)
Het gedrag van andere mensen begrijpen
Dat je wilt afvallen of gezonder wilt leven
kompas-persoonlijke-ontwikkeling-coaching

Coaching voor jou!

De coaching gebeurt in een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin jij centraal staat en de regie hebt over je eigen ontwikkeling en jouw persoonlijke reis naar jouw resultaat, succes en geluk.

Ik begin altijd met een gratis oriëntatiegesprek, waarbij we samen kijken of we een klik hebben en wat ik precies voor je kan betekenen. Naar aanleiding van dit gesprek bied ik je een voorstel op maat aan, voor jezelf of je werkgever.

Hoe verloopt de coaching?

disc-coach-coachtraject

Ik laat je uitzoomen, inzoomen, voelen wat je nodig hebt, inzicht krijgen en keuzes maken. Ik stel je vragen, spiegel, en confronteer. Zo help ik je om zelf de juiste stappen te zetten. Stappen die bij jou passen, en daardoor ook opleveren wat jij zoekt: zingeving, een baan die eindelijk past bij je interesses en talenten, of versterking van persoonlijke vaardigheden als stressmanagement en assertiviteit. 

Door goede gesprekken, allerlei coachtechnieken, inspirerende werk- en spelvormen en doelgerichte activiteiten help ik je om jouw doelen en resultaten te bereiken. Daarbij maak ik onder andere gebruik van de DISC.

Ik coach in mijn kantoor of elders, maar we kunnen ook naar buiten. Coachen tijdens een wandeling helpt om ook echt af en toe even stil te staan bij wat je beweegt en waar je naar toe wilt.
 

Waar zijn de coach locaties?

Coaching in Nederland of Toscane

Nederland

Je kunt in Nederland, op de locatie van CoachTraject in Coevorden of op een andere locatie naar keuze starten.

Italië

In Toscane biedt CoachTraject dit ook in samenwerking met LemonTree-events aan om gedurende een midweek alleen of samen met anderen in een schitterende, inspirerende omgeving aan jezelf te werken.

Voor het traject in Toscane kun je contact opnemen met LemonTree-events.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Investeer in jezelf en jouw toekomst!

toscane-coaching