Skip to content

365 dagen ontwikkelplan

Op jouw lijf geschreven plan

365 dagen ontwikkelplan

Inspiratie, handvatten, inzichten & ideeën

Heb jij dat ook?

Dat je soms anderen niet snapt of dat je zelf niet begrepen wordt?
Dat je ‘gedoe’ hebt in relaties, privé of op je werk?
Dat je plannen maakt voor de komende periode en na een tijdje merkt dat het toch (weer) niet lukt?
Dat je het gevoel hebt dat je tegen een burn-out aan zit… als je niet snel actie onderneemt… wat gebeurt er dan?
Dat je je vaak onzeker voelt?
Dat je sterker wilt communiceren? Maar hoe dan...?
Dat je je afvraagt… Waar ligt dat toch aan... en kan ik hier nog uit komen?
365-dagen-ontwikkelplan-coaching

Op jouw lijf geschreven plan

Om op zulke vragen voor jezelf een helder antwoord te krijgen biedt CoachTraject een traject aan waarbij je zelf je persoonlijke 365 Dagen Ontwikkel Plan maakt.

Je krijgt de mooiste antwoorden op je eigen vragen. Je krijgt volop inspiratie, handvatten, inzichten en ideeën om veel succesvoller en energieker verder te kunnen in je werk en privé.

Door allerlei coachtechnieken, inspirerende werkvormen en doelgerichte activiteiten maak je samen met de coach een op jouw lijf geschreven plan voor de komende 365 dagen.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

365-dagen-ontwikkelplan-coachtraject

Persoonlijke begeleiding en training

Het 365 Dagen Ontwikkel Plan van CoachTraject is het perfecte programma voor mensen die hun persoonlijke en professionele ontwikkeling willen verbeteren. Dit plan is door CoachTraject ontworpen om je te helpen jouw doelen te bereiken en je mogelijkheden te vergroten.

Met het 365 Dagen Ontwikkel Plan ontvang je een uitgebreid programma gericht op verschillende gebieden van je leven. Het is de best mogelijke persoonlijke begeleiding en training. Of je je carrière wilt verbeteren, je persoonlijke relaties wilt versterken, of je gezondheid en welzijn wilt verbeteren, CoachTraject heeft de perfecte oplossing voor jou.

Het plan omvat dagelijkse activiteiten, oefeningen en lessen die je gedurende het hele jaar zullen helpen jouw doelen te bereiken. Persoonlijke evaluaties gedurende het jaar om je voortgang te meten en je te helpen bij te sturen waar nodig.

Goede begeleiding

Succesvol in behalen van doelen

CoachTraject zal je begeleiden tijdens je hele reis en je voorzien van de middelen en ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn in het behalen van je doelen.  Als je dat wilt kun je ook in contact te komen met andere deelnemers om jullie ervaringen te delen, zodat je kunt leren van anderen en zo je eigen ontwikkeling en groei kunt beïnvloeden.

Het 365 Dagen Ontwikkel Plan is het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand anders die je wilt helpen.

Persoonlijke begeleiding
lucca-toscane-coachtraject

Verschillende locaties

Coaching in Nederland of Italië

Je kunt in Nederland, op de locatie van CoachTraject in Coevorden, alleen of in een kleine groep starten.

In het buitenland (Toscane, Italië) biedt CoachTraject dit ook in samenwerking met LemonTree-events aan om dit gedurende een midweek samen met anderen in een schitterende, inspirerende omgeving mee te maken en te ervaren.

Voor het traject in Toscane kun je contact opnemen met LemonTree-events.
Aarzel niet langer en investeer in jezelf en jouw toekomst. Schrijf je vandaag nog in voor het 365 Dagen Ontwikkel Plan en ontdek hoe je je leven in één jaar echt kunt veranderen!